Reykjavik District Grant Chinot vaaleanruskea

€109,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-GRAN5-1-46
Saatavuus: Varastossa (2)

Nämä vaaleanruskeat uudet Reykjavik District Grant chinot ovat oiva valinta arkipukeutumiseen ja soveltuvat täydellisesti farkkujen tilalle! Tyylikkäät housut jotka eivät vain näytä hyvältä, vaan tuntuvat myös erittäin miellyttävältä päällä! 

Laadukas lopputulos on viimeistelty kivoin yksityiskohdin kuten uuden takataskumallin sekä housun etuosan rypytyksen avulla.

Kaunis vaaleanruskea sävy sopii erinomaisesti vaikkapa raikkaan valkoisen tai ajattoman sinisen kanssa ja housut saa huolettomasti toimimaan niin neuleiden ja kauluspaidan kuin rennomman bleiserinkin kanssa!

Grant chinojen malli on juuri oikealla tavalla istuvaa! Housujen materiaali on joustavaa ja erittäin mukavan tuntuista päällä.

Väri: vaaleanruskea

Materiaali: 98% puuvilla, 2% elastaani

Pesu: 30 asteessa.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa.

Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »