Reykjavik District Grant chinot sininen

€109,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-GRAN6-1-46
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tässäpä vasta mukavat ja kivoin yksityiskohdin kruunatut uudet Grant chinot Reykjavik Districtiltä! Grant chinot ovat juuri oikealla tavalla istuvat!

Todella helppo housu saada sopimaan arkipukeutumiseen niin neuleiden kuin rennompien bleisereidenkin kanssa. Mukavana yksityiskohtana näissä chinoissa ovat uuden malliset taskut sekä kaunis rypytys housun etupuolella. Ajaton sininen väri on erittäin helppo yhdistää muuhun pukeutumiseen ja toimii täydellisesti esimerkiksi ruskean sävyjen kanssa!

Grant chinojen materiaali on erittäin miellyttävä päällä, 98% puuvillaa ja 2% elastaania antaa juuri sopivaa joustavuutta. 

Nämä ihastuttavat, siniset chinot ovat oiva valinta arkikäyttöön ja soveltuvat täydellisesti farkkujen tilalle!

Väri: sininen

Materiaali: 98% puuvilla, 2% elastaani

Pesu: 30 asteessa.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa.

Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »