Reykjavik District Frog takki musta/harmaa No5

€269,01

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-FROG5-1-S
Saatavuus: Varastossa (1)

Loistava päällystakki miehelle, joka arvostaa tyylikästä ja mukavaa arkipukeutumista pienellä twistillä. Tässä Reykjavik District Frog päällystakissa yhdistyy upeat leikkaukset, moitteeton istuvuus ja uniikki ilme, jonka vuoksi siitä onkin muodostunut jo monien lemppari. Miehekkäät yksityiskohdat viimeistelevät takin täydellisesti. 

Takin kaulukset toimivat niin pystyssä, kuin alas taitettuna mikä tuo käyttöön mukavaa vaihtelua.

Materiaali: 70% villa, 30% polyesteri

Väri: musta / harmaa

Reykjavik District on puolalainen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Ania ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin pienillä yksityiskohdilla erottuen.

Kaikki vaatteet valmistetaan Varsovassa toimivassa studiossa ja ompelimossa ja niissä käytetään ainoastaan italialaisia kankaita. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto. Mallistot tuotetaan aina hyvin pienissä erissä, mikä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »