Reykjavik District Fox bleiseri harmaa No45

€269,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-FOX45-1-M
Saatavuus: Tuote loppu :(

Kukapa ei haluaisi bleiseriä, joka on samaan aikaan mukava ja tyylikäs. Kaunis vaaleanharmaa Reykjavik District Fox bleiseri on raikas tuulahdus kevättä. Bleiseri on vuoriton, jonka ansiosta se on todella kevyt ja hengittävä. Kankaan elastaani (2%) tuo bleiseriin kevyen jouston, joka parantaa käyttömukavuutta entisestään. Mustat yksityiskohdat ovat tyylikäs kontrasti vaaleaan bleiseriin ja ohut ruutukuvio viimeistelee kokonaisuuden. Kerrassaan loistava bleiseri arki/työkäyttöön ja rentoihin juhlahetkiin.

Yhdistä bleiseri esimerkiksi chinoihin ja kivan väriseen kauluspaitaan.

Materiaali: 60% puuvilla 38% luonnonvilla 2% elastaani

Tupla halkio takana, sisällä povitasku.

Väri: Harmaa

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »