Reykjavik District Eastwood samettitakki

€229,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-EAST3-1-XL
Saatavuus: Tuote loppu :(

Ihanan erillainen Eastwood samettitakki Reykjavik Districtiltä! Tällä luot tyylikkäästi rennomman asukokonaisuuden ja tuot juuri sopivasti twistiä pukeutumiseesi.

Väriltään ajattoman musta samettitakki on todella helppo yhdistää muihin väreihin ja se sopii erinomaisesti puettavaksi esimerkiksi farkkujen tai chinojen kanssa. Värikkäällä kauluspaidalla saat huolettomasti luotua raikkaan tyylin. Keväällä ja syksyllä takki toimii mainiosti myös päällystakkina.

Tässä bleiserissä on mukavina yksityiskohtina pieniä taskuja. 

Materiaali on 100% puuvillaa.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »