Reykjavik District Connery takki

Tuotekoodi: RD-CON10-1-50
Saatavuus: Varastossa (1)

Tässä on välikausitakki parhaimmillan! Tyylikäs Connery takki on täydellinen vaihtoehto syksyn ja kevään pukeutumiseen. Kangas on tiivis ja ryhdikäs ja 100% puuvillaa. Erittäin hengittävä ja sopivasti hieman veden ja tuulen pitävä. Tässä puolipitkässä takissa on sopivasti juuri pituutta ja sen alle on helppo sujauttaa puku tai bleiseri. Värinä klassinen musta. Takin yksityiskohdat luovat erittäin onnistuneet kokonaisuuden. Tässä on takki herrasmiehelle joka haluaa monikäyttöisen takin pienellä twistillä. 

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »