Vihreät chinot⎪Reykjavik District

€99,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-CHI38-1-46
Saatavuus: Tuote loppu :(

Upeat vihreät chinot! Todella miellyttävän tuntuiset ja erittäin hyvän malliset Reykjavik District chinot. Nämä suosikkihousut sopivat todella monelle vartalomallille ja ovat ehdottomasti vaatekkaapin luottotuote monipuolisuutensa ja mukavuutensa ansiosta.

Nämä chinot ovat aivan täydelliset siistiin arkipukeutumiseen tai vaikkapa rennompaan juhlaan! Housujen materiaali, pehmeä ja joustava puuvillakangas sekä juuri oikealla tavalla istuva malli takaavat erinomaisen käyttömukavuuden ja tyylikkyyden. 

Takataskun läppä erottaa nämä chinot edukseen muista ja toimii hauskana yksityiskohtana joka on kuitenkin helposti piilotettavissa haluttaessa.

Tutuista Reykjavikin chinoista poiketen Luster malli on hieman isompaa kokoa ja kangas on hieman kevyempi, miksi se onkin erityisen miellyttävä, varsinkin lämpimillä keleillä!

Väri: Vihreä.

Materiaali: 98% puuvilla, 2% elastaani

Pesu: 30 asteessa. 

Reykjavik District on pieni vaateompelimo, jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. 

Tutustu meidän ja Reykjavik Districtin yhteistyöhön

 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »