Siniset chino housut No36⎪Reykjavik District

€99,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-CHI36-1-48
Saatavuus: Varastossa (1)

No nyt on erityisen kivan sävyiset, siniset Reykjavik District chinot! Näissä chinoissa yhdistyvät huoleton tyylikkyys, erinomainen käyttömukavuus ja istuvuus!

Siistin arkipukeutumisen ykköshousut jotka toimivat erinomaisesti kauluspaidan ja bleiserin kanssa myös rennommissa juhlatilanteissa. Näissä huippusuosituissa chinoissa on todella miellyttävän tuntuinen, pehmeä puuvillakangas joka joustaa juuri sopivasti. Housujen malli on täydellisesti suoran ja kapean välistä, taaten oikean istuvuuden todella monelle vartalomallille!

Takataskun läppä erottaa nämä chinot edukseen muista ja toimii hauskana yksityiskohtana joka on kuitenkin helposti piilotettavissa haluttaessa.

Väri: Sininen.

Materiaali: 98% puuvilla, 2% elastaani

Pesu: 30 asteessa. 

Reykjavik District on pieni vaateompelimo, jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. 

Tutustu meidän ja Reykjavik Districtin yhteistyöhön

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »