Reykjavik District chinot housut tummanharmaa

€99,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-CHI24-1-46
Saatavuus: Varastossa (1)

Nämä tyylikkään harmaan sävyiset chinot ovat oiva valinta herrasmiehelle joka etsii tyylikkäitä housuja! 

Reykjavik Districtin italialaisista kankaista käsityönä valmistetut chinot ovat mukavan pehmeät sekä joustavat jalassa. Näiden chinojen ympärille pystyy rakentamaan niin asut arkeen kuin rennompaakin juhlaan. Takataskun läppä tuo kivaa twistiä, sen saa myös halutessaan piiloon. 

Harmaa väri on helppo yhdistää moneen pukeutumiseen, nämä on oiva valinta arkikäyttöön ja soveltuvat erinomaisesti farkkujen tilalle. 

Materiaali: 98% puuvilla, 2% elastaani

Pesu: 30 asteessa.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa.

Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »