Reykjavik District chinot burgundy luster

€99,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-CHI35-1-46
Saatavuus: Varastossa (3)

Ihan mielettömän upean väriset uudet chinot Reykjavik Districtiltä! 

Ihastuttava burgundy sävy tuo kivasti pientä piristystä ja twistiä vaatekaapin värikokoelmaan mutta on erittäin helposti yhdistettävissä esimerkiksi harmaiden, sinisten tai ruskeiden kanssa.

Chinot ovat mukavaa ja juuri sopivasti joustavaa, pehmeää puuvillakangasta. Takataskun läppä toimii hauskana yksityiskohtana joka on kuitenkin helposti piilotettavissa haluttaessa.

Nämä chinot todellakin ovat loistava valinta tyylikkääseen arkipukeutumiseen tai rennompaan juhlaan!

Väri: Burgundy

Materiaali: 98% puuvilla, 2% elastaani

Pesu: 30 asteessa. 

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa.

Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »