Reykjavik District chino housut hiekka

€99,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-CHI25-1-48
Saatavuus: Varastossa (4)

Tässä mainiot chinot kevyempään pukeutumiseen!

Reykjavik Districin italialaisista kankaista, käsityönä valmistetut, tyylikkäät chinot. Nämä chinot ovat ihanan pehmeää puuvillakangasta ja tuntuvat todella miellyttävältä päällä. Kankaan elastaani tekee housuista mukavan joustavat.

Kaunis hiekan sävy sopii erinomaisesti esimerkiksi tummansinisen bleiserin kanssa. 

Chinot ovat loistava valinta arkipukeutumiseen, kokonaisuus pysyy siistinä ja helppo yhdistää esimerkiksi bleiserin tai neuleen kanssa. 

Materiaali: 98% puuvilla, 2% elastaani

Pesu: 30 asteessa. 

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa.

Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »