Reykjavik Distric Crab kauluspaita tummanruskea

€99,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-CRAB7-1-S
Saatavuus: Varastossa (1)

Reykjavik Districtin Crab kauluspaita on täydellinen rentoon, mutta siistiin pukeutumiseen! Paitaa voit käyttää niin housujen alla, kuin päälläkin. Paidassa on myös rintatasku hauskana yksityiskohtana.

Tämän kauluspaidan kaunis suklaisen ruskea väri on helppo yhdistää tyylikkäästi esimerkiksi muiden ruskean sävyjen sekä sinisten kanssa.

Väri: Tummanruskea

Materiaali: 100% puuvilla

Konepesu 30 asteessa. Silitys miedolla lämmöllä.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Saarnin putiikkiin tulee paljon vaatteita jotka ovat ommeltu yksinomaan vain Saarnin valikoimaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »