Reykjavik District liivi ruskea No80

Tuotekoodi: RD-WAI80-1-S/M
Saatavuus: Varastossa (1)

No nyt on aivan ihana ruskea liivi!  Liivin etuosa on kauniin ruskeaa kangasta jossa hieman elävyyttä, todella näyttävä selkämys kruunaa tämän liivin. Taskuliina on samaa kangasta selkämyksen kanssa, sen saa käännettyä taskuksi. Liivin ruskea etuosa ja valkoinen takaosa luovat erinomaisen väriyhdistelmän!

Selkäpuolella ommeltu kuminauhakiristys joka joustaa ja antaa tarvittaessa tilaa.

Materiaali: sekoitus villaa, puuvillaa, pellavaa.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »