Reykjavik District liivi harmaa ruudullinen No75

€109,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-WAI75-1-XXL
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tämä ruutukuviollinen liivi on klassisen tyylikäs! Materiaalinsa puolesta liivi on hengittävä ja mukava päällä. Reykjavikin liiveissä on aina mielenkiinnon herättäviä yksityiskohtia kuten yksi muista napeista poikkeava nappi. Punainen nappi ja punaiset raidat luovat kivan yksityiskohdan. Sopii käytettäväksi niin arkena kuin juhlana. 

Materiaali: sekoitus villaa, puuvillaa ja pellavaa.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »