Jokainen mies tarvitsee tyylikkään puvun! Vaikka et tarvitsisi pukua työkäytössä jokaisen elämässä tulee tilanteita joissa pukua tarvitaan. Laadukas ja klassinen puku kestää aikaa. Sininen, musta tai harmaa puku on klassinen valinta, ruudullinen puku on persoonallinen. 

Miten valitaan oikea puku tilaisuuteen? 

Pukukoodeja tulee vastaan usein erilaisissa tilanteissa ja on hyvä tietää miten pukeutua mihinkin tilaisuuteen. Aina on parempi olla hieman ylipukeutunut kuin se että pukeutuminen ei ole riittävän juhlallinen tilaisuuteen nähden. 

Sininen puku toimii erittäin monessa tilaisuudessa, varsinkin iloisissa juhlissa kuten häissä, valmistujaisissa, ristiäisissä ja niin edelleen. Kirkkaan sininen puku on erittäin hieno ja se soveltuu mainiosti esimerkiksi sulhaselle. Tummansinisellä puvulla voit mennä juhliin jossa pukukoodina on tumma puku. 

Kesäjuhlissa puku voi olla vaalea, esimerkiksi vaaleanharmaa tai vaaleanruskea. Kesällä voi myös rohkeasti käyttää värejä sekä kuviota. Iloisiin kesäjuhliin kuten hääjuhlaan voi pukeutua vaaleaan pukuun ja piristää kokonaisuutta värikkäillä asusteilla. 

Musta puku on varma valinta erittäin juhlallisissa tilaisuuksissa sekä ainoa oikea valinta hautajaisiin. Musta puku on tyylikäs ja erittäin klassinen. 

Huomioi puvun valinnassa materiaali. Kun materiaalina on 100% villa se on hengittävä ja miellyttävä pitää. Villakankaassa on etuna myös se että se ei rypisty. 100%:sta villasta valmistettu puku pidetään puhtaana tuulettamalla. 

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »