Chino-housut eli chinot ovat puuvillakankaasta valmistetut housut, joita voit käyttää ympärivuoden kaikissa tilaisuuksissa, joissa ei ole pukupakkoa.

Tyylikkäiden chinojen ympärille pystyt rakentamaan asut niin arkeen kuin juhlaankin. Kun pukeutumiskoodi on Smart Casual, voit huoletta laittaa chinot jalkaan kauluspaidan ja bleiserin kaveriksi. Puuvillahousut sopivat talvella rennommin puettuna neuleen ja kesällä vaikkapa t- paidan kanssa.

Chinoilla saat tyyliä pukeutumiseen mukavuudesta tinkimättä

Mallistomme chino- housut sopivat todella monelle vartalomallille ja housuissa on maltillisesti kapenevat lahkeet. Nämä rennot, mutta tyylikkäät housut ovat hyvin istuvat ja mukavan joustavat jalassa. Puuvillan seassa on hieman elastaania, mikä takaa käyttömukavuuden.

Puuvillasta valmistetut housut ovat ehdottomasti asiakkaidemme luottotuote monipuolisuutensa ansiosta. Chinoja on saatavilla monissa kauniissa murretuissa väreissä ja ne on kiva yhdistää muuhun pukeutumiseen. Tummansiniset chinot ovat luottovalinta vaatekaapin perushousuiksi ja värikkäillä, kuten punaisilla chinoilla, saat kivaa twistiä pukeutumiseen.

Chino- housut luotiin alun perin armeijan käyttöön 1800- luvulla ja värinä toimi khaki. Chinojen nimi tulee espanjankielestä ja tarkoittaa kiinalaista, sillä siihen aikaan kangasmateriaali tuli Kiinasta.

Tarjoamme ehdottomasti parhaat chinot ikinä, kurkkaa koko valikoimamme ja tykästy!

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »