Posillipo 1930 pellavahousut kerma

€139,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: PL-8042-1-50
Saatavuus: Varastossa (1)

Nämä kauniin sävyiset, keltaisen kermaiset pellavahousut ovat kesäkelien ehdoton valinta ! Kevyt ja hiostamaton pellava on äärettömän miellyttävä ja hiostamaton materiaali niillä kuumimmillakin keleillä. 

Hennon kellertävä kerma on värinä todella helppo yhdistää asuun kuin asuu, istuu hyvin niin ruskean, sinisen kuin vaikkapa harmaankin sävyjen kanssa.

Arkena rennon t-paidan kanssa puetut housut muuntuvat helposti juhlavammiksi lisäämällä asuun tyylikäs kauluspaita tai bleiseri.

Materiaali: 100% pellava

Valmistettu Italiassa.

Posillipo 1930 tuotteet tehdään pienessä ompelimossa Napolissa. Kaikki tuotteet on valmistettu käsityönä huolellisesti viimeisteltäen ja erittäin laadukkaista Italialaisista kankaista. Posillipo 1930 on merkittävässä asemassa Italian ja Made in Italy -markkinoilla, ja se tarjoaa yksinomaan italialaista tuotantoa, räätälöityä ammattitaitoa ja huolellista valvontaa jokaisessa tuotantovaiheessa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »