Posillipo 1930 Liguori housut tummanruskea

€139,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: PL-20299-1-46
Saatavuus: Varastossa (1)

Klassisen tyylikkäät Posillipon tummanruskeat housut. Siistit housut jotka toimivat mainiosti yhdistettynä bleiseriin tai neuleeseen. Värinä kaunis tummanruskea sävy, värissä on kevyttä elävyyttä. Helppo sävy yhdistää muuhun pukeutumiseen. 

Materiaali 100% villaa, kangas on uskomattoman kivan tuntuista, pehmeää, mutta ei kutittavaa. Nämä on juuri mainiot viileän kelin pukeutumiseen, villa lämmittää ja on hengittävää joten työpäivän aikana silläkään ei tule liian kuuma. Ihan täydelliset! 

Mallina Posillipon housut ovat esimerkiksi Reykjavik Districtiä kapeampaa ja pidempää. Sopii siis erinomaisesti myös pidemmälle miehelle!

Materiaali: 100% villaa.

Pesuohje: Ei vesipesua.

Valmistettu Italiassa.

Posillipo 1930 tuotteet tehdään pienessä ompelimossa Napolissa. Kaikki tuotteet on valmistettu käsityönä huolellisesti viimeisteltäen ja erittäin laadukkaista Italialaisista kankaista. Posillipo 1930 on merkittävässä asemassa Italian ja Made in Italy -markkinoilla, ja se tarjoaa yksinomaan italialaista tuotantoa, räätälöityä ammattitaitoa ja huolellista valvontaa jokaisessa tuotantovaiheessa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »