Posillipo 1930 housut ruskea 100% villa

€139,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: PL-2357-1-46
Saatavuus: Varastossa (2)

Erittäin mainiot Posillipon ruskean sävyiset housut. Kivan näköiset siistit housut jotka toimii mainiosti yhdistettynä bleiseriin tai neuleeseen. Värinä kaunis ruskean sävy, värissä on kevyttä elävyyttä. Helppo sävy yhdistää muuhun pukeutumiseen. 

Materiaali 100% villaa, kangas on uskomattoman kivan tuntuista, pehmeää, mutta ei kutittavaa. Nämä on juuri mainiot viileän kelin pukeutumiseen, villa lämmittää ja on hengittävää joten työpäivän aikana silläkään ei tule liian kuuma. Ihan täydelliset! 

Näihin housuihin käytiin valitsemassa itse kankaat Italiassa Posillipon ompelimossa ja ihastuttiin todella miellyttävään tuntumaan ja kauniiseen väriin. 

Materiaali: 100% villaa.

Pesuohje: Ei vesipesua.

Valmistettu Italiassa.

Posillipo 1930 tuotteet tehdään pienessä ompelimossa Napolissa. Kaikki tuotteet on valmistettu käsityönä huolellisesti viimeisteltäen ja erittäin laadukkaista Italialaisista kankaista. Posillipo 1930 on merkittävässä asemassa Italian ja Made in Italy -markkinoilla, ja se tarjoaa yksinomaan italialaista tuotantoa, räätälöityä ammattitaitoa ja huolellista valvontaa jokaisessa tuotantovaiheessa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »