Omega partasuti

€19,90
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: OM-11137
Saatavuus: Varastossa (35)

Todella kaunis Omegan ruskea, puinen partasuti on aidosta villisian karvasta jolla on hyvät vaahdotusominaisuudet.

Partasudin tuhkapuisesta varresta saa tukevan otteen.

Partasudin koko: 113mm

Villisiankarvasudit ovat karkeampia ja jäykempiä kuin esimerkiksi mäyrän karvasta valmistetut partasudit ja soveltuvatkin erinomaisesti esimerkiksi kovan partasaippuan vaahdotamiseen. Varsinkin uutena villisiankarvasuti saattaa tuntua jäykältä, mutta pehmenee nopeasti käytössä. Jotkut kuitenkin suosivat jämäkämpää karvaa sen hierovan tunteen ansiosta. Villisiankarvasudit ovat myös hintalaatusuhteeltaan loistava valinta klassiseen parranajoon tutustuville.

Parta kannattaa ajaa aina suihkun jälkeen, sillä lämmin vesi pehmentää partakarvaa sekä ihoa tehden parranajosta helpompaa ja miellyttävämpää. Etenkin villisiankarvasuti kannattaa jättää suihkun ajaksi likoamaan lämpimään veteen, jotta harjakset pehmiävät ennen sudin käyttöä.

Villisiankarvasuti imee vettä itseensä, joten partasudin kannattaa antaa kuivahtaa kunnolla ainakin kaksi vuorokautta parranajojen välillä.

Kaikki Omegan partasudit ja parranajovälineet valmistetaan Italiassa. Omega on tunnettu italialainen perheyritys, joka valmistaa laadukkaita tuotteita, huolella valituista materiaaleista, pitkällä kokemuksella.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »