No Sugar hihan pidike valkoinen

Tuotekoodi: NS-10300
Saatavuus: Varastossa (16)

Laita hihasi kuriin näillä tyylikkäillä No Sugarin valkoisilla paidan pidikkeillä! Viimeistely on tehty hopeanvärisillä metalliosilla.

Hihan pidikkeet ovat säädettävissä ja erittäin miellyttävät käytössä. 

Hihan pidikkeet nousivat suosioon 1800- luvulla käytännöllisyytensä puolesta, koska silloin miesten räätälöimättömät kauluspaidat valmistettiin kaikki yhden koon hihoilla jotka olivat erittäin pitkät.. Käyttämällä hihan pidikkeitä miehet saattoivat edullisesti ja helposti lyhentää hihojaan yksilöllisesti sopivaksi esimerkiksi bleiserin alle tai niin etteivät ne likaantuisi työskennellessä.

Käsin tehty Puolassa.

No Sugarin takana on Joanna Olkiewicz, nuori puolalainen käsityöläinen, joka valmistaa paitsi meillä myytäviä miesten rannekoruja niin myös naisten koruja ja laukkuja. Joannan ja meidän yhteistyö alkoi Takapara sukkia valmistavan Lukaszin ehdotuksesta. Hän oli tavannut Joannan käsityömessuilla ja oli heti keksinyt, että me olisimme varmasti kiinnostuneita.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »