Musta viikonloppulaukku ⎪ Lisbona

€349,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: TL-TL141657-BL
Saatavuus: Tuote loppu :(
Toimitusaika: Tuote on loppu, toimitusaika 2-4 viikkoa.

Klassinen, musta viikonloppulaukku Italiasta.

Sillä mikä olisikaan upeampaa kuin matkustaa tyylillä! Herrasmiehen matkustuslookin viimeistelee huippu laadukas ja vuosia kestävään käyttöön suunniteltu viikonloppulaukku.

Tuscany Leatherin viikonloppulaukut kulkevat mukanasi pitkään ja paranevat vain ajan myötä nahan patinoituessa kauniisti.

Laukku on kompakti, mutta todella tilava. Sen sisälle mahtuu kaikki tarpeellinen ja sopii koonsa puolesta käsimatkatavaraksi jos matkustat lentäen.

Laukun mukana tulee säädettävä olkahihna, joten sitä voi kantaa vaivattomasti myös olalla. Laukun vetoketju avautuu sivuilta aivan alas, minkä ansiosta laukkua on todella helppo pakata ja purkaa. Sisäosat on vuorattu paksulla puuvillakankaalla. Sisällä toisella puolella on vetoketjullinen tasku ja toisella kaksi avointa sivutaskua.

Suosittelemme nahkalaukun käsittelyä nahanhoitoaineella noin pari kertaa vuodessa joka kosteuttaa nahkaa ja edesauttaa sen pysymistä siistinä vuodesta ja reissusta toiseen.

Mitat: 55.00 x 29.50 x 28.00 cm

Paino: 1,90 kg

Tutustu Tuscany Leatherin tarinaan

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »