Musta viikonloppulaukku ⎪ Lisbona

€349,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: TL-TL141657-BL
Saatavuus: Varastossa (1)

Mikä onkaan hauskempaa kuin matkustaa tyylillä! Herrasmiehen matkustuslookin viimeistelee laadukas ja käyttöön suunniteltu viikonloppulaukku. Tuscany Leatherin viikonloppulaukut ovat todella kestäviä ja paranevat ajan myötä nahan patinoituessa kauniisti. Laukku on todella kompakti, mutta tilava. Sen sisälle mahtuu kaikki tarpeellinen ja se on kooltaan juuri sopiva käsimatkatavaraksi jos matkustat lentäen. Laukun mukana tulee säädettävä olkahihna, joten sitä voi kantaa vaivattomasti olalla. Laukun vetoketju avautuu sivuista aivan alas, jonka ansiosta laukkua on helppo pakata ja purkaa. Sisäosat on vuorattu puuvillakankaalla. Sisällä toisella puolella on vetoketjullinen tasku ja toisella kaksi avointa sivutaskua.

Laukku on hyvä käsitellä nahanhoitoaineella noin pari kertaa vuodessa. 

Mitat: 55.00 x 29.50 x 28.00 cm

Paino: 1,90 kg

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »