Musta pellavapaita pystykauluksella⎪Reykjavik District

€119,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-MAN11-1-S
Saatavuus: Varastossa (3)

Musta pellavapaita kruunaa kesän pukeutumisen. Reykjavik District sataprosenttisesta pellavakankaasta valmistetut paidat ovat todella hellekelien pelastus ja niitä on erittäin miellyttävä pitää kuumalla kesäkelillä.

Ihanan pehmeästä ja erittäin kevyestä ja hiostamattomasta pellavasta valmistetut paidat ovat kesäkelien monikäyttöisin vaatekappale sillä ne toimivat erinomaisesti sellaisenaan shortsien tai chinojen kaverina tai juhlavammassa tilanteessa bleiserin alle puettuna.

Pellavan kaunis eläväinen pinta ja erinomainen hengittävyys tekevät paidasta ehdottoman valinnan lämpimien kelien pukeutumiseen. Parasta pellavassa on miten se vain paranee ja pehmenee entisestään pesussa ja käytössä. Tästä paidasta saat siis luottovaatteen vuosien ajaksi!

Musta pellavapaita on kiistattoman tyylikäs vaihtoehto ja tämän paidan erityisen ohut ja pehmeä pellavakangas on todella miellyttävä ihoa vasten. Täydellinen valinta esimerkiksi vaaleiden tai värikkäiden chinojen vastapainoksi.

Rento ja hauska mandariinikauluksinen paita on normaalia kauluspaitaa hieman lyhyempi ja sitä kuuluukin käyttää housujen päällä. 

Huom. hihat saat myös käärittyä ja kiinnitettyä nappien avulla jotta ne pysyvät siististi ylhäällä koko päivän ajan.

Materiaali: 100% pellavaa.

Pesuohje: Pesu 30 asteessa.

Väri: Musta.

Lue meidän ja Reykjavik District ompelimon yhteistyöstä

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »