Mühle parranajosetti tortoiseshell -safety razor, silvertip fibre

€169,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: MH-S31M103
Saatavuus: Tuote loppu :(

No nyt on todella tyylikäs Mühlen kolmiosainen parranajosetti johon sisältyy synteettisistä kuiduista valmistettu silvertip-suti, vaihtoteräpartahöylä avoimella kammalla sekä tyylikäs krominen teline. Tätä settiä kyllä kelpaa pitää esillä kylpyhuoneessa!

Sudin sekä höylän kahvat ovat korkealaatuisesta, synteettisestä materiaalista huolella valmistettu, upealla hartsi-kilpikonnankuori suunnittelulla ja viimeistelty kromatuilla metalliosilla.

Mühle setin safety razor avoimella kammalla on legendaarinen märkäajon mestari paksummallekin parralle. Kolmiosainen rakenne, kromattu pinta ja erinomaisen otteen takaava kahva. Avoin kampa ei tukkeudu, joten sitä suositellaan tuuheammalle ja paksummallekkin parralle. Höylä on loistava korvaaja tavalliselle partahöylälle ja tulee käytössä erittäin edulliseksi vaihtoterien edullisuuden ansiosta. Yksi terä ajaa jopa paremmin kuin moniteräiset vaihtoehdot.

Setin suti on käsin valmistettu synteettisistä kuiduista jotka kestävät pitkään käytössä. Tätä premium- laatuista sutia on todella helppo hoitaa ja se kuivuu nopeasti käytön jälkeen. Sudin kärki on erittäin pehmeä ja keski-osa jopa tiheämpi kuin eläimenkarvaisessa sudissa, mikä edesauttaa entistäkin helpomman ja kuohkeamman vaahdotuksen ja vain pienellä määrällä saippuaa tai voidetta. 

Partasudin koko on 21 mm. Vegaaninen.

Mühle on saksalainen, kolmannen sukupolven perheyritys, joka valmistaa perinteisen parranajon tuotteita vuoikymmenten kokemuksella. Mühlen tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset parranajoon sekä -hoitoon liittyvät tuotteet.

Mühlen tuotteet ovat tunnettuja laadukkuudestaan sekä yksityiskohtaisesta viimeistelystään

 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »