Mühle parranajosetti Oliivipuu -safety razor, silvertip fibre

€169,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: MH-S31H870SR
Saatavuus: Varastossa (1)

Todella upea kolmiosainen Mühle parranajosetti johon kuuluu synteettisistä kuiduista valmistettu silvertip-suti, vaihtoteräpartahöylä suljetulla kammalla sekä tyylikäs krominen teline. Tätä settiä todellakin kehtaa pitää esillä kylpyhuoneessa!

Sudin sekä höylän kahvat ovat huolella valmistettu käyttöä kestävästä ja kauniista oliivipuusta, viimeistely on tehty kromatuilla metalliosilla.

Tällä Mühlen klassisella, vaihtoteräisellä partahöylällä jossa on suljettu kampa on hyvä lähteä liikkeelle klassisen parranajon maailmaan ja se soveltuu erinomaisesti myös aloittelijalle.

Höylän ominaisuuksien ansiosta ajokokemus on miellyttävä ja turvallinen. Höylä on loistava korvaaja tavalliselle partahöylälle ja tulee käytössä erittäin edulliseksi vaihtoterien edullisuuden ansiosta. Yksi terä ajaa jopa paremmin kuin moniteräiset vaihtoehdot. Höylä soveltuu myös hiusten ajamiseen. 

Setin suti on käsin valmistettu synteettisistä kuiduista jotka kestävät pitkään käytössä. Tätä premium- laatuista sutia on todella helppo hoitaa ja se kuivuu nopeasti käytön jälkeen. Sudin kärki on erittäin pehmeä ja keski-osa jopa tiheämpi kuin eläimenkarvaisessa sudissa, mikä edesauttaa entistäkin helpomman ja kuohkeamman vaahdotuksen ja vain pienellä määrällä saippuaa tai voidetta. 

Partasudin koko on 21 mm. Vegaaninen.

Mühle on saksalainen, kolmannen sukupolven perheyritys, joka valmistaa perinteisen parranajon tuotteita vuoikymmenten kokemuksella. Mühlen tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset parranajoon sekä -hoitoon liittyvät tuotteet.

Mühlen tuotteet ovat tunnettuja laadukkuudestaan sekä yksityiskohtaisesta viimeistelystään.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »