Mühle parranajosetti Sarvikuvio - safety razor

€129,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: MH-S81M332SSR
Saatavuus: Varastossa (1)

Tähän upeaan sarvikuvioiseen Mühlen parranajosettiin kuuluu vaihtoteräpartahöylä suljetulla kammalla (mukana yksi terä ) ja aidosta mäyrän karvasta valmistettu partasuti. Sen lisäksi settiin sisältyy tyylikäs krominen teline ja vaahdotuskulho.

Mühlen klassinen vaihtoteräinen partahöylä suljetulla kammalla soveltuu erinomaisesti aloittelijoille. Tästä höylästä on hyvä lähteä liikkeelle klassisen parranajon maailmaan. Höylän ominaisuuksien ansiosta ajokokemus on miellyttävä ja turvallinen. Höylä on loistava korvaaja tavalliselle partahöylälle ja tulee käytössä erittäin edulliseksi vaihtoterien edullisuuden ansiosta.

Yksi terä ajaa jopa paremmin kuin moniteräiset vaihtoehdot. Höylä soveltuu myös hiusten ajamiseen. Kaikin puolin loistava höylä myös aloittelijoille!

Partasudin koko 21 mm. Suosittu suti erityisen pehmeän vaahdotusominaisuutensa vuoksi.

Mühle on saksalainen, kolmannen sukupolven perheyritys, joka valmistaa perinteisen parranajon tuotteita vuoikymmenten kokemuksella. Mühlen tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset parranajoon sekä -hoitoon liittyvät tuotteet. Mühlen tuotteet ovat tunnettuja laadukkuudestaan sekä yksityiskohtaisesta viimeistelystään.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »