Mühle parranajosetti Saarni - safety razor

€99,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: MH-S81H220SR2-B-1
Saatavuus: Varastossa (2)

Mühlen parranajosettiin kuuluu vaihtoteräpartahöylä suljetulla kammalla ja aidosta mäyrän karvasta valmistettu partasuti. Settiin kuuluu sen lisäksi tyylikäs krominen teline sekä yksi vaihtoterä.

Tämä on Mühlen klassinen vaihtoteräinen partahöylä. Höylän suljettu kampa soveltuu erinomaisesti aloittelijoille. Tästä höylästä on hyvä lähteä liikkeelle klassisen parranajon maailmaan. Höylän ominaisuuksien ansiosta ajokokemus on miellyttävä ja turvallinen. Höylä on loistava korvaaja tavalliselle partahöylälle ja tulee käytössä erittäin edulliseksi vaihtoterien edullisuuden ansiosta. Yksi terä ajaa jopa paremmin kuin moniteräiset vaihtoehdot. Höylä soveltuu myös hiusten ajamiseen. Loistava höylä aloittelijoille!

Partasudin koko on 21 mm. Partasuti on erityisen suosittu pehmeän vaahdotusominaisuutensa vuoksi.

Mühle on saksalainen, kolmannen sukupolven perheyritys, joka valmistaa perinteisen parranajon tuotteita vuoikymmenten kokemuksella. Mühlen tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset parranajoon sekä -hoitoon liittyvät tuotteet. Mühlen tuotteet ovat tunnettuja laadukkuudestaan sekä yksityiskohtaisesta viimeistelystään.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »