Mühle parranajosetti Luumupuu - safety razor

€99,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: MH-S81H331SR
Saatavuus: Varastossa (1)
Toimitusaika: 1-3 päivää

Tähän Mühlen parranajosettiin kuuluu vaihtoteräpartahöylä suljetulla kammalla ja aidosta mäyrän karvasta valmistettu partasuti, sekä tyylikäs krominen teline. Mukana on myös yksi vaihtoterä.

Mühlen klassinen vaihtoteräinen partahöylä suljetulla kammalla soveltuu erinomaisesti aloittelijoille. Tästä höylästä on hyvä lähteä liikkeelle klassisen parranajon maailmaan.

Höylän ominaisuuksien ansiosta ajokokemus on miellyttävä ja turvallinen. Höylä on loistava korvaaja tavalliselle partahöylälle ja tulee käytössä erittäin edulliseksi vaihtoterien edullisuuden ansiosta. Yksi terä ajaa jopa paremmin kuin moniteräiset vaihtoehdot. Höylä soveltuu myös hiusten ajamiseen. 

Partasudin koko 21 mm.

Mäyrän karvainen partasuti on erityisen suosittu pehmeän vaahdotusominaisuutensa vuoksi.

Mühle on saksalainen, kolmannen sukupolven perheyritys, joka valmistaa perinteisen parranajon tuotteita vuoikymmenten kokemuksella. Mühlen tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset parranajoon sekä -hoitoon liittyvät tuotteet. Mühlen tuotteet ovat tunnettuja laadukkuudestaan sekä yksityiskohtaisesta viimeistelystään.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »