Maple Propeller Rusk housut

Tuotekoodi: MP-01100-B-M
Saatavuus: Varastossa (1)

Nämä housut ovat miehelle joka haluaa pukea päälleen rennon tyylikästä ! 

Maple Propellerin pehmeät 80% villasta valmistetut Rusk-housut ovat housut joissa tyyli sekä laatu kohtaavat.  Tyylikkäät sekä ajattomat Rusk housut ruskean sävyssä ovat nappi valinta niin arki- kuin juhlapukeutumiseen. Tyylikkäät sekä huolella tehdyt housut yksityiskohtineen ovat valinta miehelle joka etsii laadukasta sekä tyylikästä housua pukeutumiseen. 

Materiaali: 80% Villa, 20% Polyamidi

Väri: Ruskea

Maple Propeller on pieni vaateompelimo Liettuasta, joka suunnittelee ja valmistaa näyttäviä vaatteita itsenäisesti – ja ainoastaan miehille. Vaatteet on suunnannut miehille, jotka haluavat näyttää hyvältä joka päivä, niin arjessa kuin juhlassakin. Suunnittelu perustuu ajatukseen, että miehen pukeutumiseen tuodaan uudenlainen vapauden ja sitoutumisen merkitys, minkä takia valmistuksessa ja suunnittelussa haetaan jatkuvasti uusia ideoita, kankaita, värejä ja yksityiskohtia. Vaatteissa uskalletaan käyttää värejä tuomaan iloa. Yksityiskohtainen laatu näkyy niin tuotteiden päältä kuin jokaisessa sisäsaumassa. Pienet asiat voivat inspiroida miehiä tekemään suuria tekoja.

Wrightin veljekset olivat ensimmäisiä maailmassa, jotka onnistuivat tekemään miehitetyn lentokoneen lennon. Sanotaan, että heidän lentokoneensa potkurin malli sai inspiraationsa vaahteran siemenestä. Siksi Maple Prolellerilla uskotaan, että korkea laatu, käyttömukavuus ja vaatteiden kiinnostavuus voivat inspiroida miehiä muuttamaan maailmaa. Ainakin tuntemaan itsensä paremmaksi ja elämään kiinnostavampaa elämää.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »