Maple Propeller Dusky housut

Tuotekoodi: MP-0310-R-S
Saatavuus: Varastossa (1)

Sopiva vaihtoehto miehelle, joka haluaa pukea päälleen jotain yksinkertaisen tyylikästä! 

Nämä Maple Propellerin erittäin tyylikkäät ruutukuvioidut housut ovat valmistettu 100% villasta, ruskealla pohjalla oleva sininen ruutukuviointi tuo mukavasti twistiä sekä luonnetta housuille . Tyylikkäät ruutukuvioidut housut sopii niin arki- kuin juhlapukeutumiseen, näihin on helppo yhdistellä niin irtotakkia kuin rennompaa paitaa. 

Materiaali: 100% Villa

Väri: Tummanruskea

Maple Propeller on pieni vaateompelimo Liettuasta, joka suunnittelee ja valmistaa näyttäviä vaatteita itsenäisesti – ja ainoastaan miehille. Vaatteet on suunnannut miehille, jotka haluavat näyttää hyvältä joka päivä, niin arjessa kuin juhlassakin. Suunnittelu perustuu ajatukseen, että miehen pukeutumiseen tuodaan uudenlainen vapauden ja sitoutumisen merkitys, minkä takia valmistuksessa ja suunnittelussa haetaan jatkuvasti uusia ideoita, kankaita, värejä ja yksityiskohtia. Vaatteissa uskalletaan käyttää värejä tuomaan iloa. Yksityiskohtainen laatu näkyy niin tuotteiden päältä kuin jokaisessa sisäsaumassa. Pienet asiat voivat inspiroida miehiä tekemään suuria tekoja.

Wrightin veljekset olivat ensimmäisiä maailmassa, jotka onnistuivat tekemään miehitetyn lentokoneen lennon. Sanotaan, että heidän lentokoneensa potkurin malli sai inspiraationsa vaahteran siemenestä. Siksi Maple Prolellerilla uskotaan, että korkea laatu, käyttömukavuus ja vaatteiden kiinnostavuus voivat inspiroida miehiä muuttamaan maailmaa. Ainakin tuntemaan itsensä paremmaksi ja elämään kiinnostavampaa elämää.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »