Liebre Style Shoes Rustic Olive India nahkakengät

Tuotekoodi: LIE-MS17001-1-40
Saatavuus: Varastossa (1)

Liebren kengät tuovat väriä päivään! Nämä oliivin vihreät kengät saavat intialaista väriä kankaasta, jossa rohkeaa kukkakuviota ja vahvoja värejä. Vihreä pääsävy sopii hyvin harmaan ja muiden vihreän sävyjen kanssa.

Kengissä on kumipohja, joten ne eivät ole kosteudelle arat. Kengät ovat nahkaa, pl. kukkakuvio, joka on kulutusta kestävää kangasta. Lesti on hyvin suomalaiseen jalkaan sopiva.

Liebre Style on todellinen kulttuurinen sekoitus, sillä merkin takana on aviopari Israel ja Elena, jotka asuvat Puolassa. Israel on alunperin Meksikosta ja Elena Espanjasta. Kengät he valmistavat Portugalissa. Kaikki Liebren kengät valmistetaan pienissä, rajoitetuissa erissä. Kengät syntyivät kun pariskunta mietti ratkaisua miten päästä ulos kahdeksasta neljään oravanpyörästä.

Meille Saarni - Gentlemen’s Boutiqueen kengät löysivät tien Takapara sukkien avulla. Lukasz, joka on mies Takapara sukkien takana, tekee yhteistyötä Liebren pariskunnan kanssa. Takaparan sukkia voit siis bongata myös Liebren kenkien kuvissa. Lukasz kysyi meiltä olisimmeko kiinnostuneita ja niin Liebren kengät olivatkin pian meillä valikoimissa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »