Liebre Style Shoes Paisley Yellow India nahkakenkä

Tuotekoodi: LIE-MS17004-1-42
Saatavuus: Varastossa (1)

Nämä Liebren kengät ovat todellinen väriläiskä, joka varmasti huomataan. Voimakas keltainen väri upeilla yksityiskohdilla hallitsee kenkiä, joiden kanssa sopii hyvin esimerkiksi ruskean eri sävyt ja todella rohkeat yhdistävät nämä kengät siniseen.

Kengissä on kumipohja, joten ne eivät ole kosteudelle arat. Kengät ovat nahkaa, pl. kuviokangas, joka on kulutusta kestävää kangasta. Lesti on hyvin suomalaiseen jalkaan sopiva.

Liebre Style on todellinen kulttuurinen sekoitus, sillä merkin takana on aviopari Israel ja Elena, jotka asuvat Puolassa. Israel on alunperin Meksikosta ja Elena Espanjasta. Kengät he valmistavat Portugalissa. Kaikki Liebren kengät valmistetaan pienissä, rajoitetuissa erissä. Kengät syntyivät kun pariskunta mietti ratkaisua miten päästä ulos kahdeksasta neljään oravanpyörästä.

Meille Saarni - Gentlemen’s Boutiqueen kengät löysivät tien Takapara sukkien avulla. Lukasz, joka on mies Takapara sukkien takana, tekee yhteistyötä Liebren pariskunnan kanssa. Takaparan sukkia voit siis bongata myös Liebren kenkien kuvissa. Lukasz kysyi meiltä olisimmeko kiinnostuneita ja niin Liebren kengät olivatkin pian meillä valikoimissa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »