Liebre Style Shoes Blue Gold Mongolia nahkakenkä

Tuotekoodi: LIE-MS17003-1-41
Saatavuus: Varastossa (1)

Liebren siniset kengät erottuvat katuvilnässä! Nämä valtameren siniset kengät saavat mongolialaista väriä kankaasta, jossa rohkeaa kuviota ja vastavärejä. Sininen pääsävy sopii hyvin ruskean sävyjen kanssa yhteen. Rohkeampi voi yhdistää sen vastavärien kanssa.

Kengissä on kumipohja, joten ne eivät ole kosteudelle arat. Kengät ovat nahkaa, pl. kukkakuvio, joka on kulutusta kestävää kangasta. Lesti on hyvin suomalaiseen jalkaan sopiva.

Liebre Style on todellinen kulttuurinen sekoitus, sillä merkin takana on aviopari Israel ja Elena, jotka asuvat Puolassa. Israel on alunperin Meksikosta ja Elena Espanjasta. Kengät he valmistavat Portugalissa. Kaikki Liebren kengät valmistetaan pienissä, rajoitetuissa erissä. Kengät syntyivät kun pariskunta mietti ratkaisua miten päästä ulos kahdeksasta neljään oravanpyörästä.

Meille Saarni - Gentlemen’s Boutiqueen kengät löysivät tien Takapara sukkien avulla. Lukasz, joka on mies Takapara sukkien takana, tekee yhteistyötä Liebren pariskunnan kanssa. Takaparan sukkia voit siis bongata myös Liebren kenkien kuvissa. Lukasz kysyi meiltä olisimmeko kiinnostuneita ja niin Liebren kengät olivatkin pian meillä valikoimissa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »