Partasudin avulla saat täydellisen vaahdon parranajoon. Putiikin valikoimasta löydät erilaisia partasuteja klassiseen parranajoon. 

Valikoimasta löydät suositut sudit, tarjoamme karkeita villisikasuteja sekä pehmeitä mäyränkarvasuteja. Mäyränkarva partasudilla saat erinomaisen vaahdon. Mäyränkarvasuti on erittäin suosittu valinta sen erinomaisen imukykynsä ansiosta. 

Villisiankarvasudit ovat karkeampia ja jäykempiä kuin esimerkiksi mäyrän karvasta valmistetut partasudit ja soveltuvatkin erinomaisesti esimerkiksi kovan partasaippuan vaahdotamiseen. Varsinkin uutena villisiankarvasuti saattaa tuntua jäykältä, mutta pehmenee nopeasti käytössä. Jotkut kuitenkin suosivat jämäkämpää karvaa sen hierovan tunteen ansiosta.

Villisiankarvasudit ovat myös hintalaatusuhteeltaan loistava valinta klassiseen parranajoon tutustuville. Parta kannattaa ajaa aina suihkun jälkeen, sillä lämmin vesi pehmentää partakarvaa sekä ihoa tehden parranajosta helpompaa ja miellyttävämpää. Etenkin villisiankarvasuti kannattaa jättää suihkun ajaksi likoamaan lämpimään veteen, jotta harjakset pehmiävät ennen sudin käyttöä. Villisiankarvasuti imee vettä itseensä, joten partasudin kannattaa antaa kuivahtaa kunnolla ainakin kaksi vuorokautta parranajojen välillä.

Partasudin käyttö on helppoa!

Partasudin käyttö on helpompaa kuin uskotkaan. Vaikka et olisikaan syventynyt klassisen parranajon maailmaan, voit tuoda pientä luksusta arkeen hyvällä partasudilla ja vaahdolla. Parranajosta tulee hetkessä parempaa ja iho kiittää! Kastele partasuti lämpimän veden alla, pidä sitä hetken hanan alla, jotta suti ehtii imeä vettä itseensä. Ravista sudista suurimmat vedet pois ja pyöritä sutia saippuassa tai creamissa. Tämä on ns. sudin lataus. Kun sudissa on saippuaa, pyöritä sitä noin minuutin ajan joko kulhossa tai kämmenessä jolloin saippuasta syntyy vaahtoa. Vaahto saa olla kermavaahdon kaltaista. Ja siitä valmis vaahto kasvoille ja ajamaan. Erittäin helppo ja nopea tapa tehdä partavaahto sudilla. 

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »