Khaki chinot⎪Reykjavik District

€99,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-CHI40-1-50
Saatavuus: Tuote loppu :(

Raikkaat khakin väriset chinot! Chinot ovat aivan loistava valinta miellyttävään arkipukeutumiseen tai vaikkapa rennompaan juhlaan, kokonaisuus pysyy siistinä ja ne on helppo yhdistää niin bleiserin kuin vaikkapa neuleen tai t-paidan kanssa. 

Tutuista Reykjavikin chinoista poiketen Luster malli on hieman isompaa kokoa ja kangas on hieman kevyempi, miksi se onkin erityisen miellyttävä, varsinkin lämpimillä keleillä! Ihanan pehmeää puuvillakangas tuntuu todella hyvältä päällä ja kankaan elastaani tekee housuista juuri sopivan joustavat.

Takataskun läppä erottaa nämä chinot edukseen muista ja toimii hauskana yksityiskohtana joka on kuitenkin helposti piilotettavissa haluttaessa.

Väri: Khaki.

Materiaali: 98% puuvilla, 2% elastaani.

Pesu: 30 asteessa. 

Reykjavik District on pieni vaateompelimo, jossa jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele useita kadulla vastaan eivätkä ne ole massatuotantoa. 

Tutustu meidän ja Reykjavik Districtin yhteistyöhön

 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »