Kalsarit. Mustat. Valmistettu Suomessa

€24,90

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: TS-11703-1-S
Saatavuus: Varastossa (4)

No nyt on viimeistään aika luopua niistä kaikista vanhoista boxereista kotona ja vaihtaa näihin ihan viimisenpäälle tyylikkäisiin, Tam-Silkin Huom! Suomessa valmistettuihin Kalsareihin! Näitä pitäisi jokaisen herrasmiehen kaapista löytyä. Kalsarit ovat mustat ja ne tehdään rakkaudella täällä meillä Suomessa, Kangasalla.

Materiaalina näissä on ihan mielettömän pehmeää bambua, mikä ei taatusti myöskään hiosta! Bambu on hengittävyyden ja mukavuuden ohella myös erittäin kestävä materiaali, näissä kalsareissä säilyy sekä muoto että pehmeys, pesusta toiseen !

"Tarkoitettu miehelle, joka haluaa kulkea suomalaisissa mustissa kalsareissa, jotka eivät hierrä eivätkä kierrä."

Materiaali: 95% Bambu, 5% Spandex

Väri: Musta.

Konepesu 40 astetta.

Tam-Silk on yli 90-vuotias kotimainen vaatevalmistaja, jonka tuotteet on tehty perinteitä kunnioittaen, korkealla laadulla. Tuotteet valmistetaan pääasiassa luonnonmateriaaleista, kuten villa, silkki, puuvilla, sekä bambu. Kaikki työvaiheet, neulosten valmistuksesta lähtien, tehdään rakkaudella ja ammattitaidolla Kangasalla sijaitsevalla tehtaalla, joka työllistää tänä päivänä yli 20 henkilöä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »