James Gilbert Treyford kynä Brown Mallee Burr

Tuotekoodi: JG-1666
Saatavuus: Varastossa (1)

Tyylikkäällä kynällä kelpaa kirjoittaa! James Gilbertin kynät tarjoavat taattua laatua ja upeita käsityön näytteitä. Jokainen kynä on ammattitaidolla valmistettu ja se on tehty kestämään. Kaunis Treyford-kynä on valmistettu aidosta puusta ja sen muotoilu on ajattoman klassinen. Todella hyvä lahjaidea!

Kynän mustemekanismi on helposti vaihdettavissa musteen ehtyessä. Hyvällä hoidolla kynä on ikuinen. 

James Gilbert on yli 70-vuotias eläkeläinen, joka innostui puutöistä jäätyään eläkkeelle. Jamesin lapsenlapsi pyysi häntä tekemään nukkekodin, johon piti saada paljon ikkunoita ja ovia sekä tietysti huonekaluja. Tästä projektista palasi Jamesin mieleen lapsuuden into puukäsityöhön, joka oli hautautunut Jamesin IT-alan uran aikana muiden kiireiden alle. Nukkekotia tehdessään James tutustui Chrisiin, joka valmisti käsityönä kitaroita. Chris opetti Jamesille erilaisten puulaatujen eroavaisuudet ja puunkäsittelyyn liittyviä saloja. Pian erilaisten puukäsityöprojektien jälkeen James alkoi valmistaa kyniä, jotka ovat ajattomia ja klassisen tyylikkäitä. Kaikkiin Jamesin kyniin saa varaosia helposti ja ne ovat hyvällä hoidolla ikuisia.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »