James Gilbert Treyford kynä Akaasiapuu

€69,00
Tuotekoodi: JG-1274
Saatavuus: Tuote loppu :(

Akaasiapuusta valmistettu James Gilbert Treyford kynä on yksinkertaisen upea. Tällä kynällä kelpaa kirjottaa! Puun elävä pinta sävyineen luo kauniin kuvion. Hienon ulkonäkönsä lisäksi James Gilbertin käsintehdyt kynät ovat laadukkaita ja hyvällä hoidolla jopa ikuisia.

Kynän mustemekanismi on helposti vaihdettavissa, kun muste kolmen kilometrin kirjoittamisen jälkeen ehtyy. Todella ainutlaatuinen kynä siis ja sopii erinomaisesti lahjaksi. 

James Gilbert on yli 70-vuotias eläkeläinen, joka innostui puutöistä jäätyään eläkkeelle. Jamesin lapsenlapsi pyysi häntä tekemään nukkekodin, johon piti saada paljon ikkunoita ja ovia sekä tietysti huonekaluja. Tästä projektista palasi Jamesin mieleen lapsuuden into puukäsityöhön, joka oli hautautunut Jamesin IT-alan uran aikana muiden kiireiden alle. Nukkekotia tehdessään James tutustui Chrisiin, joka valmisti käsityönä kitaroita. Chris opetti Jamesille erilaisten puulaatujen eroavaisuudet ja puunkäsittelyyn liittyviä saloja. Pian erilaisten puukäsityöprojektien jälkeen James alkoi valmistaa kyniä, jotka ovat ajattomia ja klassisen tyylikkäitä. Kaikkiin Jamesin kyniin saa varaosia helposti ja ne ovat hyvällä hoidolla ikuisia.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »