James Gilbert puinen partahöylä Red Gum Burr Mach3

€69,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: JG-1677
Saatavuus: Tuote loppu :(

James Gilbertin taidokkaassa käsittelyssä puu muotoutuu niin kyniksi kuin partahöyliksi. Jamesilla on silmää yksityiskohdille ja kauniille muotoilulle. Tämä kauniin ruskea partahöylä on todella tyylikäs ja se sopii täydellisesti herrasmiehen parranajoon. Erinomainen lahjaidea! Partahöylään sopivat Giletten Mach3-höylät. Höylän mukana tulee yksi höylä. 

James Gilbert on yli 70-vuotias eläkeläinen, joka innostui puutöistä jäätyään eläkkeelle. Jamesin lapsenlapsi pyysi häntä tekemään nukkekodin, johon piti saada paljon ikkunoita ja ovia sekä tietysti huonekaluja. Tästä projektista palasi Jamesin mieleen lapsuuden into puukäsityöhön, joka oli hautautunut Jamesin IT-alan uran aikana muiden kiireiden alle. Nukkekotia tehdessään James tutustui Chrisiin, joka valmisti käsityönä kitaroita. Chris opetti Jamesille erilaisten puulaatujen eroavaisuudet ja puunkäsittelyyn liittyviä saloja. Pian erilaisten puukäsityöprojektien jälkeen James alkoi valmistaa kyniä, jotka ovat ajattomia ja klassisen tyylikkäitä. Kaikkiin Jamesin kyniin saa varaosia helposti ja ne ovat hyvällä hoidolla ikuisia. 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »