James Gilbert puinen partahöylä Olive Mach3

€69,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: JG-1695
Saatavuus: Tuote loppu :(

Jos haluat hoitaa parranajon tyylillä, valitse James Gilbertin käsinvalmistama puuvartinen höylä. Jokainen höylä on tehty suurella sydämellä kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin. Puu on elävä materiaali, joten jokainen höylä on todellakin ainutlaatuinen. Sopii erinomaisesti lahjaksi tyyliä ja laatua arvostavalle herrasmiehelle. Höylään sopivat Giletten Mach3-terät, mukana tulee yksi terä. 

James Gilbert on yli 70-vuotias eläkeläinen, joka innostui puutöistä jäätyään eläkkeelle. Jamesin lapsenlapsi pyysi häntä tekemään nukkekodin, johon piti saada paljon ikkunoita ja ovia sekä tietysti huonekaluja. Tästä projektista palasi Jamesin mieleen lapsuuden into puukäsityöhön, joka oli hautautunut Jamesin IT-alan uran aikana muiden kiireiden alle. Nukkekotia tehdessään James tutustui Chrisiin, joka valmisti käsityönä kitaroita. Chris opetti Jamesille erilaisten puulaatujen eroavaisuudet ja puunkäsittelyyn liittyviä saloja. Pian erilaisten puukäsityöprojektien jälkeen James alkoi valmistaa kyniä, jotka ovat ajattomia ja klassisen tyylikkäitä. Kaikkiin Jamesin kyniin saa varaosia helposti ja ne ovat hyvällä hoidolla ikuisia.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »