James Gilbert puinen partahöylä Elm Burr Mach3

€79,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: JG-1697
Saatavuus: Tuote loppu :(

Parranajamiseen voi lisätä arjen luksusta James Gilbertin käsityönä valmistetulla partahöylällä. Partahöylä on todella kaunis, pienet yksityiskohdat ja puun elävä pinta luovat upean kokonaisuuden. Tämä kauniin tummanruskean höylän varsi on valmistettu jalavasta ja se istuu todella hyvin käteen. Tätä höylää kelpaa pitää esillä kylpyhuoneessa! Höylään sopivat Giletten Mach3-terät. Höylän mukana tulee yksi terä. Erinomainen lahjaidea! 

James Gilbert on yli 70-vuotias eläkeläinen, joka innostui puutöistä jäätyään eläkkeelle. Jamesin lapsenlapsi pyysi häntä tekemään nukkekodin, johon piti saada paljon ikkunoita ja ovia sekä tietysti huonekaluja. Tästä projektista palasi Jamesin mieleen lapsuuden into puukäsityöhön, joka oli hautautunut Jamesin IT-alan uran aikana muiden kiireiden alle. Nukkekotia tehdessään James tutustui Chrisiin, joka valmisti käsityönä kitaroita. Chris opetti Jamesille erilaisten puulaatujen eroavaisuudet ja puunkäsittelyyn liittyviä saloja. Pian erilaisten puukäsityöprojektien jälkeen James alkoi valmistaa kyniä, jotka ovat ajattomia ja klassisen tyylikkäitä. Kaikkiin Jamesin kyniin saa varaosia helposti ja ne ovat hyvällä hoidolla ikuisia.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »