James Gilbert Hambrook kynä kumipuu

€99,00
Tuotekoodi: JG-1443
Saatavuus: Tuote loppu :(

James Gilbertin käsintehty Hambrook kynä kumipuusta on nappivalinta jokaiselle herrasmiehelle, joka arvostaa laatua. Puun upea elävä pinta ja vaihtelevat sävyt sopivat hienosti metalliosien kanssa yhteen. Tuloksena hillitty mutta mielenkiintoinen kokonaisuus! Kynässä on kierrekorkki, joka ei aukea vahingossa ja suojelee kynän herkkää saksassa valmistettu iridium-kärkeä kolhuilta. Korkin voi myös kiertää toiseen päähän kirjoittamisen ajaksi, ei ole ongelmaa korkin katoamisesta siis! 

Kynä kestää käyttöä ja on hyvällä hoidolla ikuinen. Mustemekanismi on helposti vaihdettavissa, kun muste kolmen kilometrin kirjoittamisen jälkeen alkaa ehtyä. Lisää mustetta kynään saat tavallisesta kirjakaupasta, mutta muista käyttää vesiliukoista mustetta (ei kalligrafiamustetta).

James Gilbert on yli 70-vuotias eläkeläinen, joka innostui puutöistä jäätyään eläkkeelle. Jamesin lapsenlapsi pyysi häntä tekemään nukkekodin, johon piti saada paljon ikkunoita ja ovia sekä tietysti huonekaluja. Tästä projektista palasi Jamesin mieleen lapsuuden into puukäsityöhön, joka oli hautautunut Jamesin IT-alan uran aikana muiden kiireiden alle. Nukkekotia tehdessään James tutustui Chrisiin, joka valmisti käsityönä kitaroita. Chris opetti Jamesille erilaisten puulaatujen eroavaisuudet ja puunkäsittelyyn liittyviä saloja. Pian erilaisten puukäsityöprojektien jälkeen James alkoi valmistaa kyniä, jotka ovat ajattomia ja klassisen tyylikkäitä. Kaikkiin Jamesin kyniin saa varaosia helposti ja ne ovat hyvällä hoidolla ikuisia.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »