James Gilbert Ewhurst kynä Sandringhamin pähkinäpuu

€49,00
Tuotekoodi: JG-1307
Saatavuus: Tuote loppu :(

Pähkinäpuusta valmistettu James Gilbert Ewhurst kynä on laadukas ja taidolla valmistettu. Yksinkertainen muotoilu ja kauniisti toisiinsa sointuvat sävyt luovat hillityn, mutta tyylikkään vaikutelman.

Kynä kestää käyttöä ja on hyvällä hoidolla ikuinen. Kynän mustemekanismi on vaihdettavissa kun muste ehtyy kolmen kilometrin kirjoittamisen jälkeen. Erinomainen lahjaidea.

James Gilbert on yli 70-vuotias eläkeläinen, joka innostui puutöistä jäätyään eläkkeelle. Jamesin lapsenlapsi pyysi häntä tekemään nukkekodin, johon piti saada paljon ikkunoita ja ovia sekä tietysti huonekaluja. Tästä projektista palasi Jamesin mieleen lapsuuden into puukäsityöhön, joka oli hautautunut Jamesin IT-alan uran aikana muiden kiireiden alle. Nukkekotia tehdessään James tutustui Chrisiin, joka valmisti käsityönä kitaroita. Chris opetti Jamesille erilaisten puulaatujen eroavaisuudet ja puunkäsittelyyn liittyviä saloja. Pian erilaisten puukäsityöprojektien jälkeen James alkoi valmistaa kyniä, jotka ovat ajattomia ja klassisen tyylikkäitä. Kaikkiin Jamesin kyniin saa varaosia helposti ja ne ovat hyvällä hoidolla ikuisia.

 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »