James Gilbert Ewhurst kynä Olive Ash

Tuotekoodi: JG-1485
Saatavuus: Varastossa (1)

James Gilbertin käsin valmistama kuulakärkikynä on todella kaunis. Kynän metalliset osat ovat kuparia ja puu on kauniin vaaleaa saarnia. Tällä kynällä kelpaa kirjoittaa! Hyvä idea lahjaksi, vinkvink. Kynä tulee mustassa lahjarasiaksi soveltuvassa rasiassa. 

Mustemekanismi on helposti vaihdettavissa ja hyvällä hoidolla kynä on ikuinen.

James Gilbert on yli 70-vuotias eläkeläinen, joka innostui puutöistä jäätyään eläkkeelle. Jamesin lapsenlapsi pyysi häntä tekemään nukkekodin, johon piti saada paljon ikkunoita ja ovia sekä tietysti huonekaluja. Tästä projektista palasi Jamesin mieleen lapsuuden into puukäsityöhön, joka oli hautautunut Jamesin IT-alan uran aikana muiden kiireiden alle. Nukkekotia tehdessään James tutustui Chrisiin, joka valmisti käsityönä kitaroita. Chris opetti Jamesille erilaisten puulaatujen eroavaisuudet ja puunkäsittelyyn liittyviä saloja. Pian erilaisten puukäsityöprojektien jälkeen James alkoi valmistaa kyniä, jotka ovat ajattomia ja klassisen tyylikkäitä. Kaikkiin Jamesin kyniin saa varaosia helposti ja ne ovat hyvällä hoidolla ikuisia.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »