James Gilbert Ewhurst kynä Mulperipuu

€49,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: JG-1213
Saatavuus: Varastossa (1)

Tässä mulperipuusta valmistetussa puisessa kynässä on hieno ja hieman erilainen oranssiin taittava sävy. Todella raikas yhdistettynä kiiltävään kromiin. 

Kynässä on helppo vaihtaa mustemekanismi kun se kolmen kilometrin piirtämisen jälkeen lopulta ehtyy. Hyvällä pidolla tämä kynä on ikuinen.

James Gilbert on yli 70-vuotias eläkeläinen, joka innostui puutöistä jäätyään eläkkeelle. Jamesin lapsenlapsi pyysi häntä tekemään nukkekodin, johon piti saada paljon ikkunoita ja ovia sekä tietysti huonekaluja. Tästä projektista palasi Jamesin mieleen lapsuuden into puukäsityöhön, joka oli hautautunut Jamesin IT-alan uran aikana muiden kiireiden alle. Nukkekotia tehdessään James tutustui Chrisiin, joka valmisti käsityönä kitaroita. Chris opetti Jamesille erilaisten puulaatujen eroavaisuudet ja puunkäsittelyyn liittyviä saloja. Pian erilaisten puukäsityöprojektien jälkeen James alkoi valmistaa kyniä, jotka ovat ajattomia ja klassisen tyylikkäitä. Kaikkiin Jamesin kyniin saa varaosia helposti ja ne ovat hyvällä hoidolla ikuisia.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »