James Gilbert Easebourne kynä Myrttipuu

€99,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: JG-1462
Saatavuus: Tuote loppu :(

Kaunis myrttipuusta käsinvalmistettu James Gilbert Easebourne kynä, jolla kelpaa kirjoittaa! Ruskea puu ja kullatut metalliosat sopivat hyvin yhteen, tuloksena ainutlaatuinen ja kaunis kynä. Puun materiaalina luo elävän ja mielenkiintoisen pinnan. Tyylikäs kynä, joka istuu täydellisesti kirjoittajan käteen. Anna lahjaksi joko ystävälle tai itsellesi. 

Kynässä on kierrekorkki, jonka voi kiertää toiseen päähän kirjoittamisen ajaksi. Hyvällä hoidolla James Gilbertin kynät ovat jopa ikuisia. Mustemekanismi on helppo vaihtaa musteen ehtyessä kolmen kilometrin kirjoittamisen jälkeen. 

James Gilbert on yli 70-vuotias eläkeläinen, joka innostui puutöistä jäätyään eläkkeelle. Jamesin lapsenlapsi pyysi häntä tekemään nukkekodin, johon piti saada paljon ikkunoita ja ovia sekä tietysti huonekaluja. Tästä projektista palasi Jamesin mieleen lapsuuden into puukäsityöhön, joka oli hautautunut Jamesin IT-alan uran aikana muiden kiireiden alle. Nukkekotia tehdessään James tutustui Chrisiin, joka valmisti käsityönä kitaroita. Chris opetti Jamesille erilaisten puulaatujen eroavaisuudet ja puunkäsittelyyn liittyviä saloja. Pian erilaisten puukäsityöprojektien jälkeen James alkoi valmistaa kyniä, jotka ovat ajattomia ja klassisen tyylikkäitä. Kaikkiin Jamesin kyniin saa varaosia helposti ja ne ovat hyvällä hoidolla ikuisia.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »