James Gilbert Easebourne kynä Bok Oak 3300

€119,00
Tuotekoodi: JG-1460
Saatavuus: Tuote loppu :(

Arvokas ja tyylikäs James Gilbert Easebourne kynä. Aidosta tammesta Englannissa valmistetty kynä on laadukas ja pitkäikäinen. Tällä kynällä kelpaa kirjoittaa, sopii täydellisesti herrasmiehen käteen.

Mustemekanismi on helposti vaihdettavissa kun muste kolmen kilometrin kirjoittamisen jälkeen ehtyy. Hyvällä hoidolla ikuinen. 

James Gilbert on yli 70-vuotias eläkeläinen, joka innostui puutöistä jäätyään eläkkeelle. Jamesin lapsenlapsi pyysi häntä tekemään nukkekodin, johon piti saada paljon ikkunoita ja ovia sekä tietysti huonekaluja. Tästä projektista palasi Jamesin mieleen lapsuuden into puukäsityöhön, joka oli hautautunut Jamesin IT-alan uran aikana muiden kiireiden alle. Nukkekotia tehdessään James tutustui Chrisiin, joka valmisti käsityönä kitaroita. Chris opetti Jamesille erilaisten puulaatujen eroavaisuudet ja puunkäsittelyyn liittyviä saloja. Pian erilaisten puukäsityöprojektien jälkeen James alkoi valmistaa kyniä, jotka ovat ajattomia ja klassisen tyylikkäitä. Kaikkiin Jamesin kyniin saa varaosia helposti ja ne ovat hyvällä hoidolla ikuisia.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »