Jacopo Ridolfi kengät wood effect

€299,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: JR-13-1-40
Saatavuus: Tuote loppu :(

Näitä kenkiä ei ihan jokaisella tule vastaan! Jacopo Ridolfin nahkakengät ovat aina käsintehtyjä ja käsinmaalattuja. Jokainen kenkä on valmistettu laadukkaista materiaalista ja erinomaisella huolella Italiassa. Jalassa kengät ovat mukavat, hengittävät ja kestävät.

Jacopo Ridolfin tyylikkäät nahkakengät valmistetaan käsityönä Italiassa vuosikymmenten kokemuksella. Kengät valmistetaan alusta loppuun huolella, laadukkaista materiaaleista ja italialaisia perinteitä kunnioittaen. Kaikki kengät valmistetaan valkoisesta, värjäämättömästä nahasta, joka maalataan käsin. Jokainen Jacopo Ridolfin kenkäpari on siis täysin uniikki. Kauniin muotoilun sekä huolitellun ulkonäon lisäksi kengät tuntuvat myös miellyttävältä jalassa.

Kengissä myös nahkapohja.

Jacopo Ridolfin nahkakengät tulevat kauniissa puulaatikossa. Ostaessa Jacopo Ridolfin kenkäparin saat myös kenkäharjan sekä nahanhoitoaineen. Jacopo Ridolfin nahkakengissä on leveä lesti. Tämän vuoksi suosittelemmekin tilaamaan yhden numeron tavallista kengän kokoasi pienemmät kengät. Jos kengän kokosi on tavallisesti esimerkiksi 43, suosittelemme sinua valitsemaan Jacopo Ridolfin kengistä koon 42.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »