Sininen nahkakenkä mokka⎪Jacopo Ridolfi

€299,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: JR-2-1-39
Saatavuus: Tuote loppu :(

Siniset nahkakengät eivät kyllä jää keneltäkään huomaamatta! Tässä on sitä jotain, Jacopo Ridolfin super tyylikkäät käsityönä valmistetut nahkakengät ovat katseenvangitseva yksityiskohta pukeutumisessa!

Jos haet jotain tyylikästä sekä uniikkia, nämä kengät huutavat sitä. Jacopo itse käsin maalaa jokaisen kengän huolella alusta alkaen. Kauniin harmaan sinisen sävyiset nahkakengät ovat erilainen mutta hillitty vaihtoehto herrasmiehelle joka etsii säväyttävyyttä asukokonaisuuksiin. Vaaleansininen mokka lisää hienovaraisen yksityiskohdan.

Nämä Oxford- nahkakengät ovat tyylikkyyden lisäksi todella mukavat jalassa! Näillä kelpaa siis kulkea! Kengissä myös nahkapohja.

Jacopo Ridolfin nahkakengät tulevat kauniissa puulaatikossa. Ostaessa Jacopo Ridolfin kenkäparin saat myös kenkäharjan sekä nahanhoitoaineen.

Jacopo Ridolfin nahkakengissä on leveä lesti. Tämän vuoksi suosittelemmekin tilaamaan yhden numeron tavallista kengän kokoasi pienemmät kengät. Jos kengän kokosi on tavallisesti esimerkiksi 43, suosittelemme sinua valitsemaan Jacopo Ridolfin kengistä koon 42.

Jacopo Ridolfin tyylikkäät nahkakengät valmistetaan käsityönä Italiassa vuosikymmenten kokemuksella.

Lue lisää meidän ja Jacopo Ridolfin yhteistyöstä

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »