Iso messenger nahkalaukku 15,6" ⎪Chiarugi

€379,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: CH-94661-DB
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tyylikäs ja reilun kokoinen Chiarugi messenger nahkalaukku! Tähän messengeriin mahtuu 15´6 tuumainen tietokone, jolle löytyy oma, irrotettava suojapussinsa jonka saat halutessasi kiinnitettyä tukevasti nepeillä laukun takaseinään. Muuten laukku on sisältä jaettu kahteen osaan jotta mukana kulkevat tavarat ja asiakirjat saa jaoteltua siististi omiin lokeroihinsa.

Vetoketjullisia taskuja on laukussa kolme, yksi isompi sisällä ja toinen laukun edessä ulkopuolella, läpän alla. Kolmas, hieman pienempi tasku löytyy messengerin takaa.

Laukun tummanruskea nahka on todella laadukasta ja ihanan pehmeän tuntuista. Tämä laukku soveltuu mainiosti sinulle joka kuljetat tietokonetta, papereita tai asiakirjoja mukanasi päivittäin ja tarvitset nahkalaukun joka kestää käytössä pitkään.

Laukku on hyvä käsitellä noin 2-3 kertaa vuodessa nahanhoitoaineella, jolloin laukku pysyy hyvänä vuodesta toiseen!

Koko: 39cm x 26cm x 10cm

Väri: Tummanruskea

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella, kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on isältä pojalle siirtynyt yritys jonka intohimo on tukea käsillätekemisen perinnettä.

Kurkkaa lisää meidän ja Chiarugin tarinasta

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »